top of page

A barátnőim leptek meg a születésnapomra ezzel
az őszi piknikkel. Ahogy az erdőben lépkedtünk
a sárga levelek között és egyszer csak előtűnt ez
a varázslatosan megterített asztal, minden apró részletében tökéletes kiegészítőkkel, az egész olyan volt, mint egy igazi megvalósult álom.
Az erdő közepén a forró tea és legfinomabb falatok mellett órákig beszélgettünk, meleg takarókba burkolózva. Andi még arra is figyelt, hogy vegán opció is legyen mindenből. Sosem fogom elfelejteni annak a délutánnak a megismételhetetlen hangulatát.

Edina

BLU_0482.jpg

"Elképesztően gyönyörű volt minden és Mindenki!
A legjobb kezekben érezhettük magunkat! Nektek köszönhetően 20 éves barátságunk újabb felejthetetlen emlékei születtek meg a díszletek között. Köszönjük Nektek!"

Ági

499A0867.jpg

"Az esküvői dekoráció túlszárnyalta az elképzelésünket. Az esküvő szervezése közben folyamatos volt
az egyeztetés, közös ötletelés személyesen és online is. Fontos volt számunkra a dekorációban a természet közelisége, a harmónia vintage stílusban.
A dekoráció és a virágkompozíciók is tökéletesek voltak. A helyszín sajátosságait figyelembe vette, az apróbb hibákat elfedte. Minden részletre odafigyelt. 100 %-ban megbízható. Szereti, amit csinál, kreatív és egyben nagyon alapos. Számunkra tökéleteset alkotott. Nagyon érti a dolgát és emellett kedves és figyelmes ember. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk."

2019. augusztus 23.

Eszter és Gábor

Eszter+Gábor-esküvő-076.jpg

Lányunk 18. születésnapja alkalmából egy csodálatos piknik élményben volt részünk, amelynek minden percét élveztük. Fantasztikus környezet, gasztronómiai élménnyel egybekötve. 

Köszönjük Andi!

Ginder család

IMG_2279.JPG
499A2779.jpg
bottom of page